Trouwringen vergelijk

Allianceringen geelgoud

De traditie van het geven van een ring bij een huwelijksaanzoek is ontstaan in Amerika en is overgewaaid naar Nederland. De alliancering is een onderdeel van deze traditie. Vertaald uit het Engels betekent 'alliance' in het Nederlands 'verbond', wat deze ring een bijzondere symbolische betekenis geeft.

De ring wordt gegeven als een teken van het liefdesverbond dat wordt gesloten wanneer men trouwt. De alliancering wordt ook wel 'eternityring' genoemd, wat in het Nederlands iets betekent als oneindigheidsring. En wat is er mooier dan je huwelijk te bezegelen met een ring die staat voor een oneindige liefde?

Een alliancering is de ring die het meest bezet is met stenen. Meestal is een alliancering namelijk rondgezet met diamanten of briljanten. De kleur van de allianceringen kan verschillen. In deze collectie steekt de heldere schittering van de steentjes mooi af bij de warmte van het geelgoud. 

Bij deze prachtige damesringen maken wij uiteraard ook elk gewenst heren model. Kom gerust eens langs in onze showroom in Breukelen om onze collecties live te bewonderen of trouwringen te passen! Kijk op onze contactpagina voor meer informatie.

Geelgouden dames alliancering met stenen Geelgouden dames alliancering met stenen Geelgouden dames alliancering met stenen Geelgouden dames alliancering met stenen Geelgouden dames alliancering met stenen Geelgouden dames alliancering met stenen Geelgouden dames alliancering met stenen Geelgouden dames alliancering met stenen Geelgouden dames alliancering met stenen Geelgouden dames alliancering met stenen Geelgouden dames alliancering met stenen

Website design A-side media (2012)