Trouwringen vergelijk

Bijzetringen rond gezet

Kan uw klassieke trouwring wel een moderne update gebruiken maar vindt u het zonde om uw trouwring daarvoor echt te veranderen? De bijzetring of aanschuifring is hier de perfecte oplossing voor. Deze ring wordt tegen de trouwring aan gedragen. 

Een bijzetring kan bijvoorbeeld gegeven worden om een huwelijksjubileum te vieren. Deze ring wordt ook wel gedragen als aanvulling op de aanzoeksring of ter verfraaiing van een trouwring. 

Deze koppelringen zijn volledig rondom met briljantjes gezet. Bekijk hieronder onze prachtige collectie koppelringen. Kom gerust eens langs in onze showroom in Breukelen om onze collecties live te bewonderen of trouwringen te passen! Kijk op onze contactpagina voor meer informatie.

Witgouden dames bijzetring met stenen Witgouden dames bijzetring alliance met stene… Witgouden dames bijzetring met stenen Witgouden dames bijzetring met stenen Witgouden dames bijzetring met stenen Witgouden dames bijzetring met stenen Witgouden dames bijzetring met stenen Witgouden dames bijzetring met stenen Witgouden dames bijzetring met stenen Witgouden dames bijzetring met stenen Witgouden dames bijzetring met stenen Witgouden dames bijzetring met stenen Witgouden dames bijzetring met stenen Witgouden dames bijzetring met stenen

Website design A-side media (2012)