Trouwringen vergelijk

Aanzoeksringen met briljant

Solitair verlovingsringen (oftewel: de 'aanzoeksring')

De solitair briljantring is al sinds mensenheugenis de manier voor de man om de dame ten huwelijk te vragen. Met het aanzoek begint de verlovingsperiode waarin voorbereidingen voor de bruiloft worden getroffen.

Sinds de 19e eeuw wordt er in Amerika – en niet veel later ook in Europa -  bij verloving een briljantring gegeven. De briljant in de aanzoeksring staat gelijk aan de schoonheid, kostbaarheid en tijdloosheid van de liefde die vastgelegd wordt met de verlovingsring. De briljanten solitair is een prachtige, symbolische ring. De ring is namelijk gemaakt om tegen de trouwring aan te dragen. Zo blijft, ook na de bruiloft, de verlovingsperiode een deel van het huwelijk.

Voor een aanzoeksring die uw tijdloze liefde perfect vangt, bent u bij Dora Europa aan het juiste adres. U vindt bij ons een oneindige collectie aanzoeksringen totaal naar wens gemaakt en altijd tegen de beste prijzen.

Als de ring is gezet met briljanten groter dan 0,29 crt prijs exclusief briljant

Mooie klassieke witgouden aanzoeksring Prijs … Unieke witgouden aanzoeksring Unieke gouden solitaire ring. Witgouden aanzoeksring met diamant. Briljanten aanzoeksring van goud. Handgemaakte aanzoeks ring van goud. Handgemaakte verlovingsring van goud. Damesring met steen - 8005-004 Briljanten aanzoeksringen van goud. Damesring met steen - 8007-003 - Prijs op aan… Damesring met steen - 8009-004 - Prijs op aan… Aanzoeksring met briljant - Prijs op aanvraag Aanzoeksring witgoud - Prijs op aanvraag Aanzoeksring van witgoud met steen - Prijs op… Aanzoeksring met briljant - Prijs op aanvraag Aanzoeksring met briljant. PRIJS OP AANVRAAG Aanzoeksring met briljant. Briljanten aanzoeksring. Briljanten dames ring Prijs op aanvraag Damesring met steen - 8017-003 - Prijs op aan… Damesring met briljant Prijs op aanvraag Damesring met steen - 8019-004 - Prijs op aan… Damesring met steen - 8020-003 - Prijs op aan… Damesring met briljant. De prijs is EXCLUSIEF… Damesring met briljant Prijs EXCLUSIEF MIDDEN… Damesring met briljant Damesring met steen - 8023 Damesring met steen - 8023-001 Damesring met steen - 8023-002 Damesring met steen - 8023-003 - Prijs op aan… Damesring met steen - 8023-004 - Prijs op aan… Prachtige aanzoeksring met diamant Prijs op a…

Website design A-side media (2012)