Trouwringen vergelijk

Trouwringenshowroom

Trouwringenshowroom Dora Europa is voor veel paren een leuke ervaring geweest.

Wij zullen er alles aan doen om dat zo te houden, want dat is nu net wat een trouwringenshowroom uniek maakt.

Ieder aanstaand bruidspaar is op zoek naar zijn eigen unieke trouwring. Maar wat maakt een ring uniek? Wij van Dora Europa vinden dat de ring moet voldoen aan al uw persoonlijke eisen. Wij proberen dan ook onze ringen geheel aan uw wensen aan te passen.  

Bezoek onze trouwringenshowroom en kom uitgebreid passen. Wij hebben gegarandeerd de grootste collectie van Nederland. Hier vindt u onze standaard collecties, maar wij maken ook nieuwe modellen, naar uw persoonlijke wensen. Want vergeet niet: uw ringen zijn het symbool van uw liefde voor elkaar en dat mag door iedereen gezien worden!

Dora Europa in Vinkeveen is dan ook gespecialiseerd in deze unieke trouwringen. Wij zorgen er voor dat ieder bruidspaar met een geweldig paar trouwringen en een zeer tevreden gevoel onze showroom verlaat. Wij maken alles op het gebied van ringen en halen de onderste steen boven, om voor u ringen te maken die een waardige reflectie van uw liefde zijn.

Op afspraak kunt u 7 dagen in de week bij ons terecht van 9.00 tot 21.00 uur. Bel voor een afspraak: 0297785679/ 0653811601 of mail info@doraringen.nl

Onze vaste winkelopeningstijden zijn: 

Zondag, maadag, Dinsdag en Woensdag: gesloten (open op afspraak)

Donderdag, vrijdag en Zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur  ('s avonds open op afspraak)

 

Kom langs en laat u verrassen bij:

Dora Europa
Herenstraat 6
3621 AR Vinkeveen (Utrecht)

img-3604img-3629img-3591img-3589

Website design A-side media (2012)